Hus- og ejendomshandler

Køberrådgivning

Søger du efter rådgivning på nettet, når du er ved at købe hus, møder du mange billige tilbud om skødeskrivning og telefonisk rådgivning.

Køb af bolig er de fleste menneskers største økonomiske beslutning i deres liv, og en sådan beslutning bør ikke træffes uden kvalificeret personlig rådgivning ved en advokat med erfaring på området.

De fleste købere kunne ikke drømme om at købe et hus uden at se en teknisk gennemgang af huset i form af et huseftersyn og elinstallationsrapport, evt. suppleret med en gennemgang ved egen håndværker eller teknisk rådgiver.

Disse dokumenter giver køber adgang til at tegne en ejerskifteforsikring, der forsikrer køberen mod en del mangler og andre overraskelser ved ejendommen.

Købere kunne vel heller ikke drømme om at købe hus uden at få en gennemgang af handlens økonomi med deres bank.

På samme måde bør køber få en grundig juridisk gennemgang af alle dokumenter, samt rådgivning om huskøbets indvirkning på familiens juridiske stilling i det hele taget

Vi er forsikret mod fejl der medfører tab med en sum op til 12. mio. dkr.

Vores gennemgang af din handel kan derfor betragtes som en juridisk ejerskifteforsikring.

Selv om sælgers mægler eller rådgiver udfærdiger skøde og refusionsopgørelse, har sælgers rådgiver ikke ansvaret over for dig.

Du bør derfor have din egen uvildige rådgiver.

 
 
 
 
 
 
 

Vores rådgivning indbefatter

  • Møde med jer med gennemgang af alle handlens dokumenter, herunder købsaftalen, huseftersyns- og el-rapport, servitutter, byrder og hæftelser mv.
  • Fortrydelsesret og advokatforbehold
  • Forsikringsforhold, herunder tegning af ejerskifteforsikring
  • Energi- og miljøforhold
  • Drøftelse af de juridiske forhold i ægteskab eller samliv, samt rådgivning og anbefaling om testamente, ægtepagt, samejeoverenskomst
  • Korrespondance med mægler
  • Efterfølgende opfølgning, herunder gennemgang af skøde og refusionsopgørelse
  • Korrespondance med mægler og bankforbindelse

Husk altid inden din underskrift af købsaftalen at få indføjet følgende sætning i købsaftalen:

”Handlen er betinget af købers advokats godkendelse i sin helhed”.

 
Når denne formulering er med i købsaftalen, kan din advokat altid få dig gratis ud af handlen, hvis du efter mødet med advokaten ikke længere ønsker at købe huset, eller hvis du senere fortryder købet.

Du sparer herved 1% af købesummen i gebyr til sælger, som du skal betale hvis du bruger fortrydelsesretten.

Kontakt os og hør nærmere

 
 

Salg af fast ejendom

Er du ved at sælge dit hus, og har du en køber til en pris, du er tilfreds med, kan vi udfærdige samtlige dokumenter der er fornødne til at du kan sælge din bolig, således at den sælges med mindst muligt ansvar for dig for evt. fejl og mangler.

Vi står for hele forløbet herunder købsaftale, skøde og refusionsopgørelse.

Dermed kan du spare en betydelig udgift til en ejendomsformidler.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Erhvervsejendomme m.v.

Vi har mange års erfaring i rådgivning af sælgere og købere af erhvervsejendomme af enhver art, herunder udlejningsejendomme, erhvervsejendomme, grunde m.v., hvor vi sikrer, at handlen gennemføres til købers og sælgers tilfredshed.